www.fitrit.cz

Ronnie.cz: Očima závodníků 2017

 

Článek na Ronnie.cz 

Jaká byla mistrovství České republiky 2016 očima závodníků?

Ahoj, závodím už třetí sezónu, takže letos se s Vámi podělím o atmosféru v zákulisí. Je to takový Facebook naživo. :-) Všichni jsme sportovci, kteří prošli různými etapami diety, sáhli si na dno, investovali do toho obrovské úsilí a žádný z nás tuto cestu nevzdal, protože máme tento sport v srdci.

V zákulisí si různě všichni vzájemně pomáhají, fotí se a dávají si sladkosti. Největší zážitky mám z dámské toalety na mistrovství Čech, to byl parádní babinec. :-) Šla jsem se nalíčit, upravit účes a také plavky a vlastně z toho nakonec vznikl skvělý sraz, kde jsem potkala opravdu hodně známých a krásných sportovkyň, každá z nich mi s něčím pomohla, pokaždé jsme si pokecaly a zasmály se.

Naopak to bylo na MČR, kde holky na mě neměly moc čas, já jsem byla dost nachlazená a k tomu jsem měla s sebou v zákulisí ještě synáčka, kterému je 4 a půl roku, takže jsem si to moc neužila, ale tak to prostě chodí. O to je to těžší na prknech, kdy na sobě nesmíte nic z toho negativního nechat znát a musíte být tak trochu herečka.

Cíl je splněn, výsledky jsou suprové, jsem spokojená, trenér je pyšný, medaile zlatá. Fanděte mi na mistrovství Evropy, a pokud byste někdo chtěl sledovat moji sportovní kariéru, dejte mi palec nahoru na FB stránce, Instagramu nebo zavítejte na můj web Fitrit.cz. Kromě závodění také trénuji. Ráda Vás uvítám a společně splníme Váš cíl!

Všem krásný den 
Margaryta Říčařová 

aktualizováno: 06.02.2023 16:12:29