www.fitrit.cz

Rozhovor před ME 2017

Článek na Ronnie.cz 

Rozhovory před mistrovstvím Evropy 2017

Margaryto, 1. místo na mistrovství Čech, 1. místo na MČR v kategorii bodyfitness nad 164 cm, gratuluji! Jak jsi se svými výsledky letos spokojená?

Děkuji za gratulaci. Letošní zlato na MČR byl původně můj cíl, na kterém jsem dlouho pracovala, a opravdu jsem pro to udělala vše, co jsem mohla. Takže jsem velice spokojená, že se to povedlo.

imageJakého umístění bys chtěla dosáhnout na ME ve Španělsku?

Na ME ve Španělsku si to jedu hlavně užít, je to můj první mezinárodní závod. Samozřejmě bych jako každá správná závodnice a bojovnice chtěla vyhrát. (úsměv) Pracuji na tom, abych měla nejlepší formu a prezentaci ve svém životě. A hlavně chci vidět spokojenost a pýchu v očích mého trenéra.

Na jakých dalších soutěžích tě letos ještě uvidíme?

30. dubna jsem se zúčastnila pohárové soutěže RCO Fitness Cup 2017 v Olomouci. Dále je to ME a uvidíme, jak se budu cítit, protože už jsem letos počtvrté nachlazená. Možná budu závodit na Diamond Cupu v Ostravě.

Jak vypadá tvůj jídelníček a trénink mezi soutěžemi?

Mezi mistrovstvím Čech a MČR jsem jela klasickou superkompenzaci. Dále mi trenér slíbil, že před ME pojedu odpočinkově, abych se mohla zregenerovat, ale pak napsal "padesátky" sacharidů a "nuly" tuků a řekli jsme si, že pojedeme posbírat medaile na pohárkovku (smích). Nohy cvičím týden před závody, vršek cvičím s většími váhami a málo opakování. Snažím se, aby trénink nebyl dlouhý. Dvakrát denně procvičuji rehabilitační cviky na zdravé držení zad, srovnání lopatek a téměř nepřetržitě pózuji. (smích)

Chtěla bys někomu poděkovat za podporu v přípravě a tréninku?

V první řadě bych chtěla poděkovat svému manželovi za spolupráci, babičkám za hlídání synka Mikuláše. Samozřejmě obrovský dík patří trenérovi Slávkovi Vinogradovi za kamarádský přístup, největší starostlivost, pozitivní motivaci, pochopení, cenné rady a pomoc v osobním rozvoji. Moc hodný a velký profík s velkým srdcem. Velký dík patří také mému zdravotně kondičnímu specialistovi Jaroslavu Otáhalovi, říkám mu "doktor Lopatka", za funkčnost mých svalů a srovnání nejrůznějších svalových dysfunkcí (od palce u nohy až po přetížené předloktí). Velké poděkování patří Ekaterině Abramové za školu pózování. Děkuji české značce přírodní sportovní výživy Alvifit za sponzoring v podobě suplementů. Rovněž děkuji Fitness Star týmu, Performance Food, Aponus s.r.o., Karnabel a také mým klientům, které trénuji, za přízeň, trpělivost a za to, že mají skvělé výsledky.

Děkuji za rozhovor a přeji mnoho úspěchů!

 

aktualizováno: 06.02.2023 16:12:29